Sophia voetcrème met bloedzuiger-extract: instructies, beoordelingen, prijs

De farmaceutische industrie heeft onlangs op grote schaal een stof in de speekselklieren van bloedzuigers gebruikt - hirudine.

De unieke werking is het vermogen om de werking van het enzym trombine te onderdrukken, wat een hoge bloedstolling voorkomt.

Sinds de oudheid gebruiken mensen bloedzuigers om congestie en andere vasculaire pathologieën te behandelen. Hirudin is een uitstekend middel om trombusvorming en andere pathologische processen van het veneuze systeem te voorkomen..

Omgaat effectief met de symptomen van spataderen: oedeem, pijnlijke en ongemakkelijke sensaties, een zwaar gevoel, vermoeidheid, manifestaties van het vaatnetwerk.

Farmacologische eigenschappen

Het belangrijkste actieve ingrediënt is een extract uit de speekselklieren van de bloedzuiger, dat een uitgesproken anticoagulerend effect heeft, de activiteit van het bloedstollingssysteem remt en de kans op bloedstolsels voorkomt.

Het medicijn op basis van bloedzuiger-extract heeft een capillaroprotectief effect, vermindert ontstekingen en elimineert wallen, helpt de bloedcirculatie te normaliseren, helpt kleine haarvaten te versterken.

Bij langdurig gebruik vermindert bloedzuiger-extract de klinische manifestaties van spataderen en elimineert het vaatformaties in de anus (aambeien). Extra componenten van het medicijn hebben een versterkend effect op de veneuze wanden.

Effectiviteit na gebruik van het medicijn

De unieke samenstelling van Sophia-crème heeft een uitgesproken therapeutisch effect op het veneuze systeem:

  • versterkt vaatwanden en vermindert hun rekbaarheid en permeabiliteit;
  • verhoogt de vaattonus;
  • normaliseert lymfedrainage en bloedcirculatie;
  • vermindert de manifestaties van wallen;
  • elimineert ontstekingen in de bloedvaten;
  • vermindert de viscositeit van het bloed;
  • voorkomt de ontwikkeling van trofische veranderingen;
  • vermindert het aantal spataderen.

Een positief effect na gebruik van het medicijn wordt alleen waargenomen wanneer factoren die de bloedvaten nadelig beïnvloeden, van het leven worden uitgesloten..

Basisindicaties

Sofia's crème wordt gebruikt om spataderen te behandelen. Het meest uitgesproken effect wordt waargenomen bij complexe therapie met gebruik van compressiekousen, het nemen van flebotonica en het aanpassen van de voeding.

De belangrijkste indicaties voor het gebruik van Sophia-crème zijn:

  • hoge fysieke activiteit op de benen - dit is vooral van toepassing op mensen van wie de professionele activiteit gepaard gaat met het heffen van gewichten, langdurig verblijf in één positie van het lichaam (zitten of staan); vaak komen manifestaties van spataderen voor bij professionele atleten;
  • dagelijkse verschijning van symptomen in de vorm van zwelling, pijn, ongemak, ernst en periodieke krampen in de beenspieren;
  • de ontwikkeling van flebitis (ontsteking van de veneuze wanden) - in dit geval wordt het medicijn gebruikt als aanvullende therapie en vermindert het ontstekingsprocessen aanzienlijk;
  • behandeling van het vasculaire netwerk - het uiterlijk van dit symptoom is kenmerkend in de vroege stadia van spataderen, het regelmatige gebruik van de crème helpt het vasculaire netwerk te elimineren en kleine haarvaten te versterken;
  • het wordt aanbevolen om de crème aan te brengen bij mensen die het risico lopen spataderen te ontwikkelen, bijvoorbeeld in aanwezigheid van pathologische veranderingen bij naaste familieleden of bij een zittende levensstijl.

Sofia's crème is niet erg effectief in ernstige spataderen, maar in de vroege stadia helpt het mogelijke complicaties in de toekomst te voorkomen en de manifestatie van symptomatische symptomen te verminderen. Om het grootste voordeel te behalen, wordt het medicijn aanbevolen voor dagelijks gebruik..

Samenstelling van het preparaat

De werking van het medicijn is te danken aan de samenstelling, waarin hirudine het belangrijkste actieve bestanddeel is - een extract uit de speekselklieren van de bloedzuiger.

  • Paardenkastanje-extract - de plant wordt veel gebruikt voor de behandeling van spataderen, helpt de vaatwanden te versterken, verbetert de bloedcirculatie, vermindert pijn, ongemak en vermoeidheid in de onderste ledematen.
  • Liposomaal-emulsiecomplex - zorgt ervoor dat de actieve stoffen door de opperhuid dringen en hun gunstige eigenschappen behouden.
  • Kruidencomponenten - hebben een positief effect op de toestand van bloedvaten, versterken hun wanden en vergroten hun permeabiliteit; voorziet de huid van nuttige vitamines en mineralen.
  • Natuurlijke extracten van etherische oliën (olijven, maïs, palmbomen) - hebben een mild bacteriedodend en ontstekingsremmend effect, wanneer ze in contact komen met de huid, verhogen ze de bloedcirculatie, verhogen ze de gladheid en zachtheid van de huid.
  • Lanoline (een stof die wordt verkregen tijdens de vertering van schapenwol) - de stof dringt gemakkelijk door in de opperhuid en zorgt voor de actieve afgifte van andere stoffen van het medicijn; versnelt het herstel van beschadigde weefselstructuren, voorkomt het binnendringen van microben in de huid.
  • Vitaminecomplexen - verminderen de kans op de ontwikkeling van pathologische veranderingen in bloedvaten, vergroten hun permeabiliteit en versterken de veneuze wanden; normaliseren metabolische processen op cellulair niveau, verbeteren genezingsprocessen.

De samenstelling van de crème verbetert niet alleen de toestand van de bloedvaten, maar heeft ook een positief effect op de conditie van de huid, waardoor deze gladder, elastischer en zachter wordt.

Gebruiksaanwijzing

Sophia-crème wordt voorgeschreven voor destructieve veranderingen in de vaatwanden. De duur van de therapie hangt af van het stadium van de ernst van het pathologische proces en de ernst van de symptomatische symptomen. Gemiddeld duurt de behandeling een maand. Het meest uitgesproken effect wordt aan het einde van deze periode waargenomen bij regelmatig gebruik van het medicijn.

Volgens de instructies wordt de crème gedurende de dag twee tot drie keer op de aangetaste huid aangebracht. Om het maximale effect te bereiken, wordt aanbevolen om de regels voor het gebruik van de medicatie te volgen:

  • de crème wordt met massage in cirkelvormige beweging aangebracht, uitsluitend van onder naar boven;
  • de wrijfduur in het product is minimaal 3 minuten;
  • naleving van de uniforme verdeling van de crème op de huid.

In aanwezigheid van trofische veranderingen wordt de crème op een steriel verband aangebracht en op het getroffen gebied aangebracht. De dressing wordt meerdere keren per dag verschoond. De behandelingsduur kan oplopen tot twee maanden. De behandeling wordt uitgevoerd na overleg met een arts.

Het medicijn wordt gebruikt om aambeien te behandelen - de crème wordt op een verband aangebracht en op de aambeien aangebracht. De procedure wordt dagelijks 's nachts uitgevoerd. Therapieduur tot anderhalve maand.

Het medicijn is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en daarom zijn er geen bijwerkingen. Toegestaan ​​voor gebruik in combinatie met alcoholische dranken, voor lever- en nieraandoeningen.

Voorzorgsmaatregelen

Sophia's crème wordt niet gebruikt bij mensen met overgevoeligheid voor een van de samenstellende componenten. Om de ontwikkeling van een allergische reactie te voorkomen, wordt aanbevolen om voor gebruik een test uit te voeren - een kleine hoeveelheid van het medicijn wordt aangebracht op de elleboogbocht of op het polsgebied.

Het medicijn wordt niet aangebracht op open wonden en slijmvliezen, het gebruik van de crème is verboden in geval van ernstige etterende processen.

De tool mag worden gebruikt bij vrouwen tijdens zwangerschap en borstvoeding, omdat de crème is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen die geen negatief effect hebben op het lichaam van het kind.

Opslagregels en kosten van het medicijn

Het geneesmiddel moet in de originele verpakking worden bewaard bij een temperatuur van 5-25 graden, invriezen in de vriezer is verboden. Houd de crème buiten het bereik van kinderen. Het product is twee jaar bruikbaar vanaf de fabricagedatum..

De prijscategorie van het medicijn is afhankelijk van het bedrijf van de fabrikant en de volumes. Gemiddeld variëren de kosten van Sofia-crème van 130 tot 250 roebel.

Op het grondgebied van de Russische Federatie zijn twee farmaceutische bedrijven bezig met de productie van het product - ForaFarm en KorolevFarm. Volgens consumentenrecensies zijn beide fabrieken even populair en produceren ze producten van hoge kwaliteit..

Feedback van consumenten en gekwalificeerde professionals

De meeste mensen die aan de eerste symptomen van spataderen lijden, zijn geneigd te geloven dat deze remedie de manifestaties van oedeem en vermoeidheid in de benen snel en effectief vermindert, en na drie tot vier weken verminderen de manifestaties van spataderen. De meeste patiënten beweren dat bij gecombineerd gebruik van de crème en compressietherapie, pijn en een vol gevoel in de benen verdwijnen en de progressie van pathologische processen aanzienlijk wordt verminderd..

Er zijn praktisch geen negatieve beoordelingen, het enige probleem is onvoldoende uitgesproken therapeutische werking bij ernstige spataderen.

Er is geen informatie over de bijwerkingen die optreden. Vanwege zijn natuurlijke samenstelling en betaalbare prijs is Sofia-crème erg in trek bij consumenten van verschillende leeftijden..

De mening van artsen - flebologen is dubbelzinnig, aangezien de meerderheid bevestigt dat er behoefte is aan een complexe behandeling van spataderen van welke ernst dan ook, met name in de vroege stadia van ontwikkeling. Deskundigen zijn geneigd te geloven dat deze remedie de manifestatie van symptomen van de ziekte vermindert, samen met het volgen van de voedingstafel, het uitvoeren van therapeutische oefeningen en het verminderen van fysieke activiteit. In een ernstige pathologie, vergezeld van de aanwezigheid van vervormde aderen, torenhoog boven het huidoppervlak, is deze remedie niet effectief.

VERENIGING VAN FLEBOLOGEN VAN RUSLAND

Het is momenteel zo 24 mei 2020 14:02

Tijdzone: UTC + 3 uur

Wat flebologen zeggen over Sophia-crème met extract

Pagina 1 van 1
[Berichten: 15]
Om af te drukkenVorig onderwerp | Volgend onderwerp
AuteurBericht
Alfia
Toerist

Aangesloten: do 23 nov. 2006 03:17
Berichten: 17
Locatie: USA, MD

Sorry, als ergens op het forum al actief over dit onderwerp is gediscussieerd - ik rommelde maar vond het niet.

Ik las dit artikel:

===============================================

Labor-7 nr. 065 van 14 april 2005
VOOR UW GEZONDHEID
HOE VENOUZE HANDELINGEN TE VERMIJDEN
ROOM "SOFIA MET LEDER EXTRACT"
We hebben een brief ontvangen, waarvan de auteur een chirurg is met 25 jaar ervaring, die een zeer belangrijk probleem oproept van nieuwe, effectieve en tegelijkertijd zachte methoden om vaatziekten van de benen aan te pakken. We publiceren het volledig.

- Beste lezers! Als arts beschouw ik het als mijn plicht om de ontdekking die ik onlangs voor mezelf heb gedaan met u te delen. Ik zal bot zijn: beter laat dan nooit.

In de 25 jaar van mijn werk als vaatchirurg-angioloog heb ik duizenden operaties aan aderen uitgevoerd, voornamelijk op vrouwen. Je went natuurlijk veel, en toch is het moeilijk om te zien hoe spataderen de benen van vrouwen misvormen, vroegtijdig verouderen en ze vaak uitgeschakeld maken.

Sclerotherapie of aderverwijdering is al bijna 200 jaar de meest radicale manier om spataderen te bestrijden. Hoewel wij, artsen, weten dat de ziekte na verloop van tijd terugkeert en alle nieuwe aderen binnendringt. Tijdens de operatie wordt inderdaad slechts één van de symptomen van de ziekte geëlimineerd; de oorzaak van de ziekte, namelijk: de vaak overgeërfde zwakte van de spierelastische vezels van de wanden van de aderen. Maar wat te doen.

En onlangs gebeurde zo'n verhaal. Drie jaar geleden heb ik een operatie uitgevoerd bij een van de patiënten om spataderen te verwijderen. Zoals verwacht, verscheen er na zes maanden echter een klein netwerk van verwijde aderen op het geopereerde been en op de tweede - de hele reeks voorlopers van spataderen, waaronder vermoeidheid, vasculaire mesh en gezwollen enkels aan het einde van de werkdag. De patiënt weigerde het voorstel om de kleine takken van spataderen door middel van sclerotherapie te verwijderen, omdat ze al overtuigd was van de zinloosheid van de operatie. Ik kon haar alleen adviseren om haar gezondheid te bewaken, indien mogelijk van baan te veranderen en ook hirudotherapie (bloedzuigertherapie) te proberen. De prognose voor de patiënt viel erg tegen..

In de bagage van het geheugen van elke arts zal er waarschijnlijk meer dan één 'casusgeschiedenis' zijn waarin u een streepje kunt zetten in de kolom 'Uitkomst van de ziekte' - het verdere lot van de patiënt wordt niet opgespoord. Mijn verhaal ging verder. Twee jaar later zag ik mijn ex-patiënt toevallig. Toen hem werd gevraagd naar haar gezondheid, antwoordde ze dat alles in orde was en liet ze gewillig beide benen zien. Tot mijn grote verbazing vorderde de ziekte niet, het ongemak in de benen verdween, de terugkerende aderen waren nauwelijks zichtbaar. Wat is er gebeurd?

Het bleek dat de patiënt, volgens mijn aanbeveling, hirudotherapie onderging. In de kliniek hoorde ik over SOFIA-crème met medicinale bloedzuiger-extract, waar de patiënten veel lof over hadden. Ze begon deze crème regelmatig te gebruiken en voelde al snel een aanzienlijke verbetering: de zwelling en pijn stopten, de aderen werden geleidelijk strakker, de huid van de benen van droog en cyanotisch keerde terug naar een gezonde uitstraling. Zelfs kleine vaatspinnenwebben op de huid van de dij zijn verdwenen.

Ik besloot dit fenomeen grondig te bestuderen. Het bleek dat SOFIA-crème met bloedzuiger-extract al bijna vier jaar bestaat en niet alleen de tand des tijds heeft doorstaan, maar ook serieuze klinische onderzoeken bij het meest gezaghebbende wetenschappelijke centrum - het N.N. A. N. Bakuleva. Studies bij patiënten met chronische veneuze insufficiëntie en lymfostase van de onderste ledematen hebben aangetoond:

- afname van het aantal telangiectasieën (spataderen),

Officiële conclusie: "SOFIA-voetcrème MET LEEDER-EXTRACT is een effectieve remedie voor langdurig thuisgebruik bij patiënten met chronische veneuze en lymfatische insufficiëntie en kan worden aanbevolen voor permanent gebruik.".

Deze conclusie verbaasde me niet. Feit is dat de crème een zeer doordachte, effectieve samenstelling heeft: het is niet alleen een bloedzuiger-extract, maar ook de meest effectieve medicinale planten voor spataderen, die de vaatwand versterken en versterken, de bloedviscositeit verminderen en uitgesproken geneeskrachtige eigenschappen hebben. En nog belangrijker - de unieke microcapsulestructuur van de crème, waardoor de actieve stoffen de anatomische barrières van de huid vrij overwinnen en een direct effect hebben op de bloedvaten.

Nadat ik het medicijn grondig had bestudeerd, begon ik SOFIA-crème MET LEER-EXTRACT aan mijn patiënten aan te bevelen. Goede resultaten - het verdwijnen van vermoeidheid, het verdwijnen van pijn, krampen, oedeem, een merkbare afname van huidmanifestaties, snellere genezing van trofische ulcera - werden waargenomen bij bijna alle patiënten aan wie ik de crème had voorgeschreven.

Ik betreur het dat er eerder niet zo'n effectief en tegelijkertijd spaarzaam middel was voor spataderen - SOFIA-crème MET LEEDER-EXTRACT. Bij hem hadden veel operaties aan de aderen kunnen worden vermeden. Het is waardevol dat patiënten de crème alleen en voor lange tijd kunnen gebruiken, omdat het geen verslaving en allergische reacties veroorzaakt en ook redelijk betaalbaar is. Ik zou het een medische fout noemen om deze gelegenheid niet te gebruiken om patiënten te helpen. Ik hoop dat mijn ervaring nuttig zal zijn voor zowel patiënten als dokters-flebologen en dermatologen.

Chirurg met 25 jaar ervaring - Oleg Andreevich OSIPOV.

Crème "Sophia" op basis van het extract van bloedzuigers tegen spataderen en spataderen op de benen

Bijna alle mensen hebben te maken met een probleem zoals spataderen of spataderen. Voor het grootste deel manifesteert de ziekte zich bij ouderen, maar als gevolg van een aantal bepaalde factoren kan deze op elke leeftijd voorkomen. Zodra de eerste symptomen zijn opgemerkt, is dringend actie nodig.

Na verloop van tijd wordt de behandeling alleen maar moeilijker, tot en met een operatie. Om de ontwikkeling van de ziekte op tijd te voorkomen, worden naast speciale massages en gymnastiek, zalven, gels, enz. Crème "Sophia" is enorm populair geworden.

De samenstelling en werking van de crème "Sophia"


Sophia's venotonische voetcrème met bloedzuiger-extract is al jaren een leider onder therapeutische middelen en helpt onaangename symptomen in spataderen te elimineren..

Het wordt gekenmerkt door een roomwitte kleur en een onopvallende neutrale geur. Het product zelf is vrij vloeibaar en als het eenmaal op de huid komt, wordt het snel opgenomen en begint het te werken. De crème wordt geproduceerd in een aluminium buis, in gemorste hoeveelheden van 75 en 125 ml. De doos bevat het product zelf en instructies voor gebruik.

Hoe de crème van Sofia helpt tegen spataderen, kan worden begrepen op basis van de componenten, die elk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde functie. De belangrijkste zijn:

Componenthandelen
paardenkastanje (fruit extract)versterkt de veneuze muren in het kuitgebied; toon geven en meer plastic maken
bloedzuiger-extract (piyavit)verdunt het bloed; versterkt de bloedvaten; elimineert ontstekingen
plantaardige oliën (duindoorn, katoenzaad, Australische theeboom)verzacht de huid en maakt deze steviger en elastischer
lanolinetast de door de ziekte aangetaste huid aan; maakt het strakker en zachter
extracten (hydroalcoholisch) van arnica, paardenstaart, aloë vera, berkenbladeren, wilde rozemarijn, hazelaarzijn verantwoordelijk voor het antiseptische, ontstekingsremmende en helende effect
Olie-extracten van kamille, klis, wilde roos, badyaga, groene theehelpen de bloedvaten te versterken; hebben een capillair beschermend effect
emulsies en liposomale elementenhydrateren de huid, waardoor andere componenten snel en diep in de lagen kunnen doordringen

De bloedzuiger zelf bestaat uit een groot aantal verschillende stoffen. Als het "zuigt", drinkt het niet alleen bloed, maar deelt het bepaalde componenten die een helende werking hebben. Deze componenten zijn aanwezig in de crème..

Ze doordringen onder de huid en bewegen rechtstreeks naar de beschadigde delen van de aderen. Afgezien van het feit dat ze de aderen genezen, is er ook een analgetisch effect. Tegelijkertijd vindt de eliminatie van spasmen in de spieren en de bloedvaten zelf plaats..

Omdat de crème "Sophia" met bloedzuigers voor voeten ook uit andere componenten bestaat, zijn extra functies verstevigend, verzachtend en versterkend. De hulpcomponenten omvatten collageen, conserveermiddelen, biostimulantia, enz..

De belangrijkste indicaties voor het gebruik van fondsen


Allereerst moet worden begrepen dat de crème een puur therapeutisch middel is. Zijn taak is om onaangename symptomen te elimineren, de mogelijkheid van bloedstolsels te voorkomen en de bloedcirculatie in de kuiten van de benen te verbeteren..

In de laatste stadia van spataderen zal de remedie u niet helpen genezen. Het wordt gebruikt in de vroege stadia, toen de eerste nuances en ongemakken begonnen te voelen. Dit geldt vooral voor degenen die graag schoenen met hoge hakken dragen, mensen die actief bezig zijn met sport, enz..

Het gebruik van een farmacologisch product helpt bij problemen zoals:

  • vroege stadia van spataderen;
  • trofische zweren;
  • ontstekingsprocessen in de aderen;
  • zwelling;
  • aambeien;
  • spier- en vaatkrampen;
  • tromboflebitis;
  • gevoel van zware en vermoeide benen.

De crème "Sophia" helpt ook bij bloedzuigers uit spataderen, die het uiterlijk van mooie benen bederven. Bovendien is het een uitstekend profylactisch middel dat zelfs bij lichte zwelling van de benen zinvol is..

Naast het feit dat het product uitstekend werkt met nuances in de kuit en onderbenen, kan het ook op het gezicht worden gebruikt. Het helpt kleine zwellingen en tekenen van vermoeidheid te elimineren. Het wordt gebruikt door degenen die de contouren willen aanscherpen..

Sophia-crème met bloedzuigers voor het gezicht helpt bij het wegwerken van leeftijdsgebonden manifestaties. Door de bloedcirculatie in weefsels en lichaamsdelen tot stand te brengen, verlicht het de manifestatie van aderen en vasculaire spasmen, die ontstekingen kunnen veroorzaken.

Voor het beste effect moet u een product niet alleen met bloedzuigers kopen, maar ook met ureum. Met deze combinatie kunt u acne, onaangename capillaire netten verwijderen. Bovendien helpt een crème met bloedzuiger-extract rimpels glad te strijken, zowel kleine nabootsingen als leeftijdsgebonden.

In welke gevallen is de crème gecontra-indiceerd?

Allereerst is de remedie gecontra-indiceerd voor mensen met actieve etterende processen. Bovendien is het bij diepe wonden en schaafwonden ook ongewenst, hoewel het antiseptische stoffen bevat..

Het is ten strengste verboden om de crème aan te brengen als diepe trombose wordt gedetecteerd. Bovendien kan het een negatieve reactie veroorzaken in geval van individuele intolerantie voor het medicijn of een van de componenten. Breng het product niet aan op slijmvliezen..

Regels voor gebruik voor verschillende ziekten


Voordat u de crème gebruikt, kunt u deze het beste op een klein gebied aanbrengen en kijken hoe de huid reageert. Als er geen problemen zijn, kun je een groter gebied aannemen. Als er ernstige problemen zijn in het kuitgebied, moet u eerst een specialist raadplegen en pas na diens toestemming kunt u de remedie gebruiken.

Het product wordt aangebracht in een middelste laag of zelfs in een dunne laag, afhankelijk van hoe dun de huid is. Het wordt vrij snel opgenomen en werkt letterlijk vanaf de eerste seconden, dus u hoeft niet veel tegelijk te gebruiken.

Het wordt gelijkmatig verdeeld over de beschadigde gebieden. In dit geval is het beter om uw benen van tevoren in een bad te stomen, nat te worden en horizontaal te gaan staan. Tijdens het aanbrengen moet een licht ontspannende massage worden uitgevoerd om de bloedcirculatie te activeren.

Het is niet nodig om kompressen aan te brengen, het belangrijkste tijdens de procedure is om te proberen niet te belasten, maar een beetje te gaan liggen. Het is het beste als de benen iets hoger zijn dan het hele lichaam. Het is dus handiger om dit 's avonds voor het slapengaan te doen..

Er zijn aanbevelingen met betrekking tot de frequentie en methoden voor het gebruik van de crème op basis van wat moet worden gecorrigeerd:

ProbleemWat te doen
rimpels in het gezicht en capillaire netwerkenaangebracht in een dunne laag met massagebewegingen op een eerder gereinigd gezicht, de procedure mag niet meer dan 2-3 keer per dag worden herhaald, gemiddeld 1 maand
aambeiende crème wordt op een gaasje of een schoon servet geperst en op aambeien aangebracht, of de anus wordt behandeld, dit wordt 's nachts gedaan, de cursus duurt maximaal 5 weken
spataderen, tromboflebitis, endarteritis, atherosclerosehet middel wordt van onder naar boven over het aangetaste oppervlak verdeeld met behulp van massagebewegingen, het proces moet tot 3 keer per dag worden herhaald
trofische zweereen steriel servet of gaas met aangebrachte crème wordt op de zweer aangebracht, zo'n kompres wordt meer dan 2 keer per dag vervangen, de cursus duurt afhankelijk van de verwaarlozing en het stadium van de ziekte

Tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt het middel zelden voorgeschreven. In de regel kan het als hulpcomponent naar de algemeen voorgeschreven therapie gaan en alleen met toestemming van de arts..

Sofia gezichtscrème met bloedzuigers beoordelingen

U kunt waarschijnlijk uw favoriete, meest gebruikte producten bekijken om te zien of ze geschikt voor u zijn of niet..

Hier moet ik brood verminderen en boekweit alleen met kruiden. Maar dit is een heel grof voorbeeld..

Over het algemeen probeer ik voor mezelf het aantal kruiden te vergroten, wat op zichzelf de dosha's harmoniseert..
Nou, kook maar 1 keer.

Je leest het, implementeert iets cools en schrijft dan wat voor mij! En toen draaide ik me om en verloor mijn humeur

om terug te komen op het begin
Veronica 1982
Chef

Is geregistreerd: 11.11.2007
Berichten: 707
Locatie: regio Rostov -> Moskou -> Israël

Wordt toegevoegd: do 03 sep 2009 15:47 Berichtkop:
Ljusja, ik zal het proberen
Ik lees nu - ik begrijp het, het is interessant dus

Ik moet ook het brood verkleinen (met een zucht). Stoppen met roken is veel gemakkelijker dan stoppen met zetmeelrijk voedsel en snoep..

Als ik iets implementeer, beloof ik dat ik terug zal rapporteren

om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Is toegevoegd: za 31 okt 2009 1:12 Berichtkop:
Schoonheidsrecepten overzetten van het startthema.
Citaat:
Ik zou zelfs zo'n peeling willen aanbevelen, ontdekt op één site in het advies van een schoonheidsspecialiste. Neem in gelijke delen fijn zout (ik zeef het door een fijne zeef) en frisdrank en voeg 1 deel van dit mengsel toe aan 4 delen (nou ja, eigenlijk met het oog) havermout. En ik was mijn gezicht zorgvuldig met dit mengsel. Het “schuimt” heerlijk, zout reinigt de poriën, bakpoeder vernauwt ze en havermout scrubt de huid zachtjes. Gevoelens na zo'n peeling kunnen niet worden overgebracht. Na deze procedure breng ik vitamine E over het hele gezicht aan, inclusief de oogleden of jojoba-olie. De huid "eet" het gewoon allemaal. Deze hoes is geschikt voor huid van elk type en leeftijd. En een problematische of vermoeide of rijpere huid zal je dankbaar zijn en om meer supplementen vragen.
Havermout is een ander verhaal. Nadat ik het advies had geprobeerd om mijn gezicht elke ochtend te wassen met een beetje gemalen (een paar slagen van de blender) instant havermout, gaf ik de gekochte wasmachines op. Er stond geen garnier in de buurt. Havermout is rijk aan fosfor, fluoride, jodium en kalium en verschillende vitamines. Wat is er mooier dan natuurlijke ingrediënten? (Eerlijk gezegd heb ik veel vergelijkbare recepten en onconventioneel, maar zeer effectief voor het behouden en terugbrengen van jongeren).

_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta
om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Is toegevoegd: za 31 okt 2009 1:13 Berichtkop:
Citaat:
Over havermout.
Sorry meisjes, voor de onduidelijke beschrijving van de procedure. En ik wilde alles in detail beschrijven. Beter worden.
Je moet instant havermout - vlokken nemen. Maal een klein beetje in een blender, niet tot poeder, je hebt toch stukjes nodig. Je hoeft het niet te malen. Als ik vergeet om de voorraad aan te vullen met een hamer (altijd in een pot in de badkamer), neem ik het rechtstreeks uit de verpakking, er gebeurt ook niets.
We nemen een handvol, een beetje water, roeren met een pink. Kijk hoe het oplost. En deze pap netjes op het gezicht. We masseren zachtjes het gezicht, zonder enige inspanning, het werkt al (in de zin van exfoliëren). Basiliska schreef correct dat het vast komt te zitten in het haar, dus ik was het voorzichtig aan de rand van het haar (dan is het gemakkelijk, toch uitgekamd en afgeschud).
Alles, was af, dep af met een handdoek en het zou goed zijn om je gezicht af te vegen met een komkommer. Voor mos is het een resort, aangezien er bijna het hele jaar komkommers zijn. Na de komkommer trekt het de huid een beetje strak, haast je niet om meteen te smeren, het zal loslaten. Dit is het skin "ontbijt". Dan kun je ook afromen.
Kohl ging naar zo'n drank, ik hoop dat de moderators me hier niet uit zullen trappen, ik wil een onconventioneel recept adviseren voor het gebruik van gels voor spataderen, zoals Lyoton of Troxevasin. Wat is hun doel? Rechtsaf
OM MICROCIRCULATIE TE VERBETEREN
Lyoton gel 1000, troxevasin, bloedzuigercrèmes (bij voorkeur die voor de benen met spataderen) onder de dag (nacht) crème, of in het Troxevasin en Lyoton masker uit dezelfde groep! lyoton is beter.
Om mijn teint te verbeteren, gebruik ik crèmes voor spataderen of Lyoton-gel, meestal 's nachts een uur voor de nachtcrème, of als het een crème is dan in plaats van een nachtcrème.

Dit is het advies van een farmacoloog, medisch kandidaat. wetenschappen, in één forum.
Ik smeer Lyoton op zowel gezicht als oogleden (boven en onder), het helpt veel bij oedeem.
Hier, mijn beste, gebruik het, wees niet bang. Ik pas deze tips (en zij adviseerde hoeveel) al voor de derde maand toe, ik ben zeer tevreden. Ik kan nog steeds delen.


_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta
om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Wordt toegevoegd: za 31 okt 2009 1:16 Berichtkop:
Citaat:
sheila91 schrijft:

Piyavkinamama, ik kocht een crème voor 2 kransen op mijn enkel, ik breng elke dag 2 keer aan. Ik weet het niet of het helpt, maar op het eerste gezicht... erg interessant, namelijk voor wat, zwelling onder de ogen? En voor welke leeftijd? Ik kocht een speciale lijn van verwijde vaten voor het gezicht. dus je kunt vervangen?

"heparine vermindert ontstekingen, verbetert de microcirculatie en activeert het weefselmetabolisme, waardoor weefseloedeem wordt verminderd"
Dit is van Lyotons instructie.
De werking van troxevasin is iets breder
"bezit P-vitamine activiteit; heeft venotonische, angioprotectieve, decongestivum, antioxiderende en ontstekingsremmende effecten. Neemt deel aan redoxprocessen, blokkeert hyaluronidase, stabiliseert hyaluronzuur van celmembranen en vermindert de permeabiliteit en kwetsbaarheid van haarvaten, verhoogt de vaatwandtonus. vermindert exsudatie van het vloeibare deel van plasma en diapedese van bloedcellen. Vermindert ontstekingen in de vaatwand, beperkt de hechting van bloedplaatjes aan het oppervlak. Niet-toxisch, heeft een breed scala aan therapeutische werking. "
De laatste zin zal zelfs de zeer voorzichtige en wantrouwende mensen overtuigen.
Ik gebruik 2-3 keer per week 's ochtends en / of' s avonds op de oogleden en over het hele gezicht, als een crème. Na 5-10 minuten breng ik mijn gebruikelijke aan. Het werd aanbevolen om het als masker aan te brengen - strak gedurende 15 minuten op het gezicht. Daarna - afwassen.
Kan op elke leeftijd worden gebruikt. Meisjes 25+ zien indien nodig. Niet iedereen heeft tenslotte een perfecte huid, ook niet in de jeugd.
Dit is een medicinaal preparaat, wat betekent dat het dieper in de opperhuid doordringt, daarom is het effectiever dan crèmes..
U kunt gedurende 3 dagen elke 3-6 maanden cursussen (dagelijks gebruik) geven. En je kunt, net als ik, 1-3 keer per week of indien nodig toepassen. Het effect is bijna vanaf de eerste procedures merkbaar.
Meisjes, die zo'n advies tegenkwamen (gebruikt door meisjes op een ander forum sinds 2007), bestudeerde ik zorgvuldig Temka en recensies en doordrenkte ik met vertrouwen in de auteur - zoals ik schreef, een farmacoloog, een kandidaat voor medisch advies. bètawetenschappen, docent aan de medische academie, die alles met haar studenten heeft bestudeerd en gedemonteerd en op zichzelf heeft getest.
Ik gebruik haar programma voor de derde maand. Ik zal dure cosmetica weigeren, want alles wat je nodig hebt en effectiever is te vinden in de apotheek.

Ik wil uw aandacht vestigen op het feit dat het gebruik van gels uw cosmetische tas niet vervangt, maar aanvult.


_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta
om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Is toegevoegd: za 31 okt 2009 1:17 Berichtkop:
Lucky T. schrijft:
[kleur = groen] [b] Volledige Vostrog van Piyavkinamam's advies over apotheekcrèmes-gels.

Meisjes, ik heb het net (de laatste 15 minuten) geprobeerd op mezelf :) Het resultaat is gewoon FUCK. (Ik bedoel, magisch!)

Ik ben in een "cultuurschok".
1) Effectiviteit niet vergelijkbaar met andere maskers
2) Twee-in-één - het oedeem is weg en de "toon" wordt gevoeld
3) Geweldig ZICHTBAAR resultaat in 5 minuten.
4) De prijs van de uitgifte. Minstens 10 keer goedkoper, en in vergelijking met Japans misschien 20 keer.

PS Ik ben bang voor één ding, wat als farmaceutische preparaten "te sterk" zijn in vergelijking met cosmetica?

Hoewel, aan de andere kant, alle ontwikkeling van "serieuze" crèmes (niet Dior, enz., Maar Zwitsers en Japans, zoals LaPreri en al het andere dat meer is, worden uit de farmaceutische laboratoria gehaald).

Over het algemeen heb ik het zelf geprobeerd en was tevreden als nooit tevoren! Ik voer natuurlijk voor niemand campagne! (mijn huid is niet problematisch en dik :), in de zin van dicht :), misschien is het daarom dat het dit alles gemakkelijk heeft doorstaan ​​:)

Ik wilde gewoon mijn gevoelens delen! Persoonlijk was het advies van de moeder van Piyavkina heel erg geschikt voor mij. Ik kijk echt uit naar meer advies 'uit dezelfde bron'. Piyavkinamama, nogmaals heel erg bedankt. Van mij, van mijn blije gezicht en van mijn lankmoedige portemonnee :)


_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta
om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Wordt toegevoegd: za 31 okt 2009 1:18 Berichtkop:
Citaat:
Lucky T., nou, het is geweldig dat "zonder de kassa te verlaten", zoals ze zeggen, en geprobeerd.
Ik herhaal - u kunt alle zalven en gels gebruiken die zijn ontworpen voor spataderen. Ik gebruik troxevasin - voor altijd en hirudoven - over mijn hele gezicht. In het begin was er alleen troxevasin, het was voorbij, ik besloot iets met bloedzuigers te proberen.
Ondanks het feit dat dit drugs zijn, moet u niet bang zijn om ze te gebruiken. Ze zijn gewoon effectiever en hebben een hogere penetratie in de opperhuid..
Apelsyn schreef over curiosine. Ik wilde het ook aanbevelen. Het is een waardige vervanging voor injecties met hyaluronzuur. Ondersteunt de huidelasticiteit en turgor, helpt weefseldefecten te vervangen en creëert een natuurlijke basis voor cellen. Voor een jonge huid kan 's morgens en' s avonds (VOOR de ochtend- / nachtcrème) op de oogleden en nasolabiale plooien worden aangebracht. Na 35 - over het hele gezicht. Natuurlijk - 1 tube onder de ogen en nasolabiale plooien en 2 tubes indien aangebracht op het hele gezicht.
Mensen met een droge huid moeten goed luisteren naar de sensaties wanneer ze curiosine op hun oogleden aanbrengen. De gel verstevigt de huid, het zink erin heeft een uitdrogend effect. Als je je ongemakkelijk voelt, kun je het mengen met je gebruikelijke oogcrème of onmiddellijk vitamines of jojoba-olie aanbrengen.

Gevraagd naar het gebruik van vitamines op het gezicht. Ik gebruik olieachtige oplossingen van vitamine E en A in capsules (je kunt Aevit gebruiken). Ik smeer beide oogleden en gezicht in. Wees niet bang voor het vettige gevoel. Als u 's ochtends het huis moet verlaten, dep dan de restjes na 15-20 minuten op. 'S Avonds kun je vertrekken totdat het volledig is opgenomen.
Ik waarschuw je voor voorzichtigheid bij het gebruik van vitamine A. Het wordt afgeraden om het 's morgens toe te passen, omdat het is fotoresistent, d.w.z. kan "vrienden maken met de zon" en je belonen met ouderdomsvlekken. Daarom smeren we het 's avonds in, uiterlijk 2 uur voor het slapen gaan..
vitamine A - naast voeding en verbetering van epitheliale regeneratie. Het effect is dat er een lichte zwelling is van een van de huidlagen, wat betekent dat de huidplooi boven deze plek uitgerekt en rechtgetrokken wordt. Als dit regelmatig wordt gedaan, staat het effect stabiel vast. Ga niet 's nachts weg! er zal zwelling zijn. Retinol (elk medicijn) is vitamine A (een van de actieve vormen) en werkt zeer snel op rimpels. Alle cosmetische lijnen die een onmiddellijk effect beloven, gebruiken ofwel retinol zelf of enkele van zijn derivaten.
vitamine E - voeding + antioxidantbescherming.
Hoe vaak? Je kunt de gebruikelijke cursus in 10 dagen volgen, en dan - volgens de sensaties. Het is mogelijk 1-3 keer per week uromi / of 's avonds.
En in dezelfde stapel zal ik je vertellen over sinaasappelolie. Verhoogt huidontspanning zoals Botox, maar zonder gezichtsuitdrukkingen uit te schakelen. We voegen in de zomer alleen toe aan de nachtcrème, en in de herfst-winter en ook aan de dagcrème. Het kan over de crème worden aangebracht zodat het niet te hard prikt. Of veeg je gezicht af met je gebruikelijke tonic - 4-6 druppels per wattenschijfje. Ook fotoresistent, dus wees voorzichtig bij het aanbrengen in de ochtend.
Alle aanbevelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Een jonge huid heeft voeding nodig en een rijpe huid moet worden verbeterd en gecorrigeerd..


_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta
om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Is toegevoegd: za 31 okt 2009 1:20 Berichtkop:
Citaat:
zuzlik schrijft:

Piyavkinamama, vertel het me alsjeblieft. Ik heb Sophia-crème met bloedzuiger-extract beschikbaar, heb ik goed begrepen dat het op het gezicht en de oogleden moet worden aangebracht voordat ik dag- of nachtcrème of olie aanbreng? Het wordt gebruikt in cursussen of dagelijks?

"Sophia" met bloedzuigers is precies datgene. Persoonlijk heb ik het niet geprobeerd, dus wees altijd voorzichtig. Ik bedoel, volg de sensaties. Anders kocht ik na troxevasin, dat ik op het hele gezicht aanbracht, inclusief de oogleden, hirudoven met bloedzuigers. Ik begreep niet dat het menthol bevatte en het op de oogleden smeerde. Mama! Ik wilde het niet afwassen, want het was mogelijk om te verdragen, maar de tranen stroomden naar beneden. Toch is menthol een irriterend bestanddeel. Voor het gezicht - ik hou echt van zo'n lichte tinteling, maar nu smeer ik Troxevasin voor altijd. Wrijf daarom eerst over de mopshond en probeer, als er geen branderige gevoelens en dergelijke zijn, een beetje onder de wenkbrauw.
Extremals van dat forum smeerden voor altijd de laatste hoek. En dan wat menthol.
Wat betreft de gebruiksfrequentie. U kunt elke 3-6 maanden 10 dagen 's ochtends en' s avonds cursussen volgen. En je kunt constant - 1-3 keer per week, zoals je wilt. Bovendien is "Sophia" geen medicijn, maar als het ware een voedingssupplement.
Meisjes, probeer het. Ik zie geen groot probleem met het aanbrengen van lichaamszalven op het gezicht. het verschil zit in de dikte van de opperhuid.
Ik smeer graag lichaamsbalsem in met een bodyag op mijn gezicht. Er zijn verschillende extracten en etherische oliën. En de bodyag is een uitstekende remedie, niet alleen voor bloedvaten en weefsels (van blauwe plekken en blauwe plekken), maar ook een uitstekende jager tegen acne en andere huiduitslag.
Ik heb de instructies voor medicijnen nu heel zorgvuldig gelezen - op zoek naar een schat


_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta
om terug te komen op het begin
Gelukkig leven
Junior chef

Is geregistreerd: 08.09.2009
Berichten: 121

Wordt toegevoegd: za 31 okt 2009 1:27 Berichtkop:
Meisjes, als dit al is gebeurd, vertel me waar:
In de afgelopen dagen is de huid van de oogleden erg rood geworden, peeling - elke oogcrème (ik heb 4 stuks geprobeerd) veroorzaakt een branderig gevoel, tranen. Niet wassen en geen make-up aanbrengen. En rimpels verschenen onmiddellijk onder de ogen. Smeer dan al dit moois?
om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Wordt toegevoegd: za 31 okt 2009 1:28 Berichtkop:
Citaat:
Meisjes, hoe graag ik ook in het middelpunt van de belangstelling blijf staan, maar ik besloot de aanbevelingen die ik had bewaard te plaatsen. Verken, gebruik. Ik beantwoord graag uw vragen. Ik gebruik dit systeem en ben zeer tevreden. Ik ben 37. En ondanks de zorgen en vermoeidheid, trouwe metgezellen van moeders van jonge kinderen, ben ik erg blij te horen dat mijn zoon (hij is 14) 18 jaar oud is om mijn leeftijd te bepalen. Ik wil dat jullie allemaal, beste vliegers, jong en mooi zijn.
Ik denk dat je erachter kunt komen - dit zijn de recensies van verschillende meisjes, hun ontwikkelingen. Aan het einde staat een bord. Ik heb het voor mezelf gemaakt, dus ik kon het uitprinten voor QOL en zien wat er nodig is en wanneer ik moet solliciteren.
Ik heb ook andere recepttips. ik zal delen.

borus_s_protsessom_starenia
_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta

om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Is toegevoegd: za 31 okt 2009 1:30 Berichtkop:
Citaat:
Op verzoek van Vezuchka T. Ik post een bestand met hydraterende maskers.

hydraterende maskers
_________________
Leech en Moosie's moeder
Sveta

om terug te komen op het begin
Leechkinamama
Junior chef

Is geregistreerd: 25.04.
Berichten: 118
Locatie: Dnepropetrovsk

Is toegevoegd: za 31 okt 2009 1:31 Berichtkop:
Citaat:
CariCE schrijft:

en een ander rapport, volgens voorschriften van Piyavkinamam, heel erg bedankt voor zulke interessante en nuttige informatie. Kortom, ik kocht alles wat ik vond in het bijgevoegde bestand bij de apotheek, had 2 dagen plezier met mijn mosyara. Resultaten voor 2 dagen - avond-aevit gedurende 2 uur, afgewassen, curiosine op nabootsende rimpels aangebracht, een mengsel van Lioton en solcoseryl op de hele mosyu (de familie grijnsde kwaadaardig) - 's morgens stond ik op in een ongebruikelijke staat voor zichzelf - NIET groen en NIET gezwollen. De snuit is fris. Vandaag besloot ik door te gaan en een mengsel van capsicam (hetzelfde als de finalgon) toe te passen met Sophia's crème. verdere obscene uitdrukkingen., minder dan 15 minuten schreeuwde, sprong ik, haastte me om elke 2 minuten te roken, verving de mosya in de wind vanaf het balkon, de mosya was karmozijnrood. het brandde en deed geen pijn als een kind...maar na 15 minuten ging alles weg, na een half uur spoelde het alles af, besmeurd met panthenol. Tegen de avond was de mosya op de een of andere manier gelijkmatig, de teint was niet zoals die van een ervaren roker, maar heel behoorlijk Er zijn geen wallen onder de ogen en het lijkt mij dat zelfs de rimpels kleiner zijn geworden. Nogmaals mijn dank, Piyavkinamama, voor het delen van je kennis. ik zal doorgaan.


Ik ben blij dat het bestand goed van pas is gekomen. Maar ik heb een grote fout gemaakt, meisjes. Ik heb je niet gewaarschuwd om niet alles tegelijk toe te passen. Toch is er individuele tolerantie / intolerantie. Introduceer daarom nieuwe producten ONE ONE, met een interval van 3-4 dagen, om de reactie en het resultaat voor elk medicijn te zien. En dan vervloek je me met mijn recepten.

Beoordelingen Sophia bloedzuiger extract

Relanium kopen in Moskou

Pioglar koopt Moskou in

Het is erg onaangenaam om met spataderen te leven, je benen doen constant pijn en zwellen op, je weet niet waar je heen moet van deze pijn. Onlangs vertelde een arts me over een zeer goede remedie die me echt heeft geholpen. Sophia's crème-gel-bloedzuiger-extract hielp me om de zwelling in slechts een paar weken te verlichten, mijn benen doen nu geen pijn, ik kan langer lopen dan normaal. Ik ben de dokter erg dankbaar voor zijn aanbeveling.

Mijn benen zijn vaak moe en pijnlijk, er is een aanleg voor spataderen. Crème-gel Sophia bloedzuiger-extract werd geadviseerd door mijn grootmoeder, ze gebruikte en vond het effect leuk. In het begin werd ik niet aangetrokken door het idee van een crème met bloedzuigers, maar toen nam de nieuwsgierigheid de overhand, vooral sinds de lage prijs ervoor. De crème heeft een zeer lichte consistentie, is goed verdeeld, verlicht de spanning in de benen. Over het algemeen werkt het goed.

Sofia heeft onlangs een crème-gel gekocht met een verkoelend effect en bloedzuiger-extract. Het verlicht zwelling en zorgt ervoor dat je benen licht aanvoelen. Visueel zien de benen er al beter uit, de aderen zijn minder zichtbaar. De samenstelling bevat veel nuttige ingrediënten, de gel wordt goed opgenomen, niet plakkerig. De prijs is laag, het wordt spaarzaam besteed en het belangrijkste is dat er een resultaat is en ik ben er erg blij mee, ik zal Sofya's crème blijven gebruiken.

Ik gebruik Sofya's crème om spataderen te voorkomen. Ik koos het allereerst vanwege de prijs, en de tweede factor was het bloedzuiger-extract in de compositie, dit is al iets interessants. Ik breng de crème een week lang elke avond aan en neem daarna een pauze van drie maanden. Mijn benen zijn in orde, dat zou ik graag geloven dankzij de crème. Soms pas ik, na een lange wandeling, toe in het kniegebied, verrassend genoeg trekken mijn benen daarna niet meer. Het enige nadeel van de crème is de consistentie: hij is vrij vloeibaar.

Bloedzuigerspeeksel is een zeer effectief middel tegen zwakke bloedvaten en bevat veel nuttige stoffen om deze te versterken. Beslissen over bloedzuigerbehandeling is te extreem voor mij, dus koos ik voor een eenvoudige oplossing om Sofia Foot Cream Gel te kopen, die is gebaseerd op bloedzuiger-extract en al zijn heilzame eigenschappen heeft. Geeft perfect kleur en versterking van aderen, verlicht het gevoel van zwaarte en geeft lichtheid aan de benen, heeft een verkoelend effect en verbetert de microcirculatie

Ik heb spataderen, dit is een probleem dat ik al heel lang probeer op te lossen, onlangs was ik op afspraak bij een dokter en hij raadde Sophia gel-bloedzuiger-extract aan. Hij zei dat het heel goed helpt, de pijn snel verlicht en dat de zwelling na een tijdje verdwijnt. Ik dacht niet dat deze crème-gel zo effectief zou zijn na een paar dagen aanbrengen, de pijn verdween en de zwelling begon af te nemen. De gel helpt heel goed en is niet duur, ik ben de dokter dankbaar voor zijn aanbeveling.

Sophia's voetcrème-bloedzuiger-extract wordt 's avonds gebruikt na een zware dag als mijn benen moe en opgezwollen zijn. Eerst ga ik douchen, daarna masseer ik mijn voeten met deze crème. Het effect komt vrij snel, de bloedstroom wordt hersteld, zwelling en pijn verdwijnen en er is lichtheid in de benen. De geur is niet hard, wat ik belangrijk vind. De drug is binnenlands, wat betekent dat de prijs democratisch is.

Mijn vrouw en ik bewaren de crème met bloedzuiger-extract Sophia in de medicijnkast voor het geval dat. Het verwijdert de zwaarte in de benen goed en wordt niet alleen door de vrouw gebruikt, maar ook door mij. Ik hou echt van het resultaat en de prijs! Bij regelmatig gebruik merkte ik dat mijn benen niet meer zo moe zijn als voorheen. De kwaliteit van de crème is goed, het is gemakkelijk in te wrijven, behalve dat het belangrijk is dat het echt effectief is.

Ik werk als verkoopmedewerker en van vermoeidheid in mijn benen kocht ik Sophia leech extract foot cream. De crème verlicht eigenlijk vermoeidheid in de benen. De crème is erg zacht en trekt goed in. Na het aanbrengen van de crème op de benen begint het snel te werken en voelen de benen veel lichter aan en verdwijnt vermoeidheid. De crème is zo ontspannend dat je altijd een dutje wilt doen)

Benen worden vaak moe na het werk, dus besloot ik om met de behandeling te beginnen. Sofia crème bloedzuiger-extract werkt mild. Ik wist niet eerder van zo'n tool, maar voor deze prijs besloot ik het te proberen. De geur is aangenaam, gemakkelijk aan te brengen en wordt vrijwel onmiddellijk opgenomen. De vermoeidheid van mijn benen na een lange en vermoeiende dag begon te verdwijnen. De crème is licht en wordt goed door mij verdragen.

Ik kocht een crème Sophia bloedzuiger-extract van vermoeidheid in de benen. Ik krijg vaak zwelling, ik sta al mijn tijd op, ik werk in een winkelcentrum en ik draag hakken in het weekend. De crème bespaart goed tegen vermoeidheid en zwaarte. Ontspant goed. Het is zuinig, dus de kosten zijn meer dan redelijk. Ik hou van de effectiviteit en koop het vrij vaak..

Zoals u weet, heeft een goed product geen reclame nodig, dus ik hoorde over Sophia's voetcrème met bloedzuiger-extract van een vriend die het probeerde en erg blij was met het resultaat. Natuurlijk heb ik het ook gekocht, omdat ik spataderen en kleine kransen kon zien. Om eerlijk te zijn, na de allereerste toepassing voelde ik zo'n lichtheid in mijn benen, ik stopte met trekken op plaatsen waar de aderen verschenen. Nieuwe patronen verschijnen niet meer, het resultaat was ook tevreden.

Voor het eerst probeerde ik deze voetcrème Sophia bloedzuiger extractcrème bij haar zus, die deze al heel lang gebruikt en erg blij is met het resultaat van haar werking. De crème is niet duur en ruikt lekker, wat voor velen belangrijk is. De crème verlicht perfect vermoeidheid van de benen en dan is er zo'n lichtheid in de benen. De zwelling in de benen verdwijnt. Goede crème.

Lees Meer Over Veneuze Trombose